Andebryst med Hokkaido

Andebryst med stegt Hokkaido og Hokkaidocreme.

Sværhedsgrad: Middel
Antal personer: 4

Ingredienser

  • 1 stort Hokkaido græskar eller 2 små
  • ​2 stk andebryst
  • ​3 bagekartofler
  • ​1/4l piskefløde
  • ​Chiliflager
  • ​Frisk koriander

Sådan gør du

Andebryst:
Fjern eventuelle sener på kødsiden og rids skindet.

Kom brystet på en kold pande og steg ved middel varme til skindet er gyldent, 8-10 minutter.

Vend kødet og steg videre i ca. 8-10 minutter

Tag kødet af panden og lad kødet hvile 10 minutter før udskæring.

Hokkaido og bagekartofler:
Flæk græskar i 4 både. Fjern kerner og skær skrællen af.

Skær skiver af halvdelen og skær en anden halvdel i mindre stykker.

Skiverne kommes i et fad sammen med bagekartofler skåret i Pommes frites størrelse.

Vend olie i sammen med salt, peber og lidt chili.

Sæt i ovnen ved 220 grader til det er mørt.

Den anden halvdel af græskaret koges mørt og blendes sammen med piskefløde til en creme.

Smag den til med salt og peber.

Anret:
Kom en god klat Hokkaidocreme på en tallerken og skiver af and oven på.

Anret stegte Hokkaido og kartofler ved siden af og pynt med koriander.

Tip!

Man kan sagtens lave de ovnstegte Hokkaido og kartofler timer i forvejen og så varme dem op før servering.

Det samme gælder Hokkaidocremen​.

Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75°C

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk