Ramen med Andebryst

Ramen er en speciel form for nudler der oftest bruges i en suppe.

Her er retten tilpasset så den er let at lave og med ingredienser der er lette at finde.

Men det er stadig en super velsmagende suppe

Sværhedsgrad: Let
Antal personer: 4

​Det skal du bruge

  • 2 andebryst
  • 1 glas rød karrypasta (eller grøn)
  • 2 dåser kokosmælk
  • 2 stk honning
  • 1 spsk soya
  • 4 hårdkogte æg
  • 250 gram Nudler - her fulkorn
  • 6 forårsløg
  • 1 rød peber
  • 4-6 små gulerødder
  • 2 løg

Sådan gør du

Andebryst:

Træk skindet af og kog kødet i 8 minutter

Skær i tynde skiver.

Suppe:
Steg halvdelen af løgskiverne i olie uden de tager farve

Kom karrypasta på og steg i nogle minutter

Kom kokosmælken på sammen med soya og honning

Lad det koge lidt ned og smag til.

Nudler:
Nudler koges efter anvisning på posen.

Grøntsager:
Forårsløg, rød peber og gulerødder skæres i tynde skiver

Gulerødderne koges i saltet vand i ca. 2-3 minutter.

Anret:
Kom nudler i en skål og hæld suppen over

Anret andebrystskiver oven på sammen med 1 æg delt i 2 og de tyndsnittede grøntsager.

Tip!

I stedet for at smide skindet ud kan man skære det i tynde skiver og stege det.

De sprøde strimler kan kommes over retten.

Fedtet kan gemmes nogle dage eller fryses ned - lækkert at stege kartofler i.

Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75 °C

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk